InfraTech 2023 – Future Friday

Bijeenkomst
Datum: 20 januari 2023
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Ahoy Rotterdam
Organisatie: Infratech

Tijdens de InfraTech 2023 staan de waterschappen op het Waterschapsplein om te laten zien dat ze duurzame opdrachtgevers en aantrekkelijke werkgevers zijn. Ze laten zien hoe waterschappen hun werk duurzaam maken en gaan op beurssafari met (toekomstige) medewerkers. Met dagelijks wisselende thema’s, sprekers en bijeenkomsten.

Programma & presentaties

Waterschappen als innovatieve, digitaal lerende organisaties met lezingen en workshops. Ga in gesprek met de Bouwcampus over samenwerking binnen de leveringsketen bij de vervangings- en renovatieopgave van gemalen, bruggen en sluizen.

13:00-14:00 Sluit de keten! Hoe zorgen we voor opschaling van innovaties? Workshops voor onder anderen KDW/WBDD, door Marleen Hermans. Bekijk de presentatie.

14:00-15:00 Het V&R-gesprek: de Vervangings- en Renovatieopgave van sluizen en gemalen. Hoe zorgen we voor meer samenwerking, seriematigheid, efficiëntie en continuïteit in bouwstromen? Samen met stichting De Bouwcampus. Bekijk de presentatie.

15:00-16:00 Innovatie en digitalisering bij de waterschappen. Het hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard en het hoogheemraadschap van Rijnland laten hun werk zien. Bekijk de presentatie.

> Meld je aan

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn