Samen op weg naar klimaatneutrale en circulaire infra

Bijeenkomst
Datum: 12 maart 2024
Tijd: 12:00 - 17:30
Locatie: Lef Future Center, Griffioenlaan 2, Utrecht
Organisatie: Interprovinciaal Overleg, Unie van Waterschappen, ProRail, Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Platform WOW

Werk jij aan klimaatneutrale en circulaire infra? Kom dan naar deze middag waarin we met de hele keten een stap in de juiste richting zetten om de doelen voor 2030 te bereiken.

We starten de middag met een inspirerende presentatie over de kansen die Artificial Intelligence biedt om onze doelen te halen. Vervolgens ga je samen met andere deelnemers aan de slag met een inhoudelijk vraagstuk. Je werkt aan de oplossing van een probleem of identificeert de kansen die opgepakt moeten worden. De vraagstukken beslaan het gehele werkgebied: van hergebruik tot MKI, van cultuurverandering tot laadinfra. Door hier actief met gelijkgestemden aan te werken heb jij na deze middag meer kennis en munitie om in jouw dagelijkse werk met de vraagstukken aan de slag te gaan.

Tijdens deze middag is er ook een informatiemarkt in festivalstijl en zijn er voldoende mogelijkheden om met elkaar te netwerken.

> Bekijk het programma

> Meld je vóór 27 februari aan

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn