COVID-19: Unie van Waterschappen blijft bereikbaar

16 maart 2020

In verband met de uitbraak van het coronavirus COVID-19 volgt de Unie van Waterschappen de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekent dat medewerkers van de Unie gevraagd zijn tot en met 6 april thuis te werken. Een bezoek brengen aan ons kantoor is nu niet mogelijk.

Wij zijn bereikbaar

De Unie van Waterschappen blijft op de gebruikelijke manieren (telefoon, e-mail, website, Twitter, LinkedIn) bereikbaar.

Bijeenkomsten

Interne en externe bijeenkomsten worden uitgesteld, afgelast of er wordt naar alternatieven gekeken om deze door te laten gaan. Per bijeenkomst worden betrokkenen en genodigden hierover geïnformeerd. De ledenvergadering van 27 maart gaat wel door, maar niet door fysiek op een locatie bijeen te komen. Op dit moment kijken we naar een praktische oplossing, mogelijk via digitaal vergaderen. Meer informatie hierover volgt nog.

Waarom deze maatregelen?

Met het nemen van maatregelen in onze organisatie steunen wij de oproep om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en willen we ervoor zorgen dat ons werk door kan gaan. De Unie heeft in beeld wat nodig is om de continuïteit te waarborgen en hiernaar te handelen. De ontwikkelingen volgen wij op de voet en als dat nodig is passen we onze maatregelen aan.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn