Week van de WOW-factor: Samenwerken aan (vaar)weg- en waterbeheer

20 oktober 2021

Van 1 tot en met 5 november organiseert Platform WOW de Week van de WOW-factor. Platform WOW brengt beheerders van weg, vaarweg en water samen. WOW staat voor Weg ontmoet Weg én voor Water ontmoet Water.

Tijdens deze week inspireren collega-beheerders van waterschappen, gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat, havenbedrijven, drinkwaterbedrijven en marktpartijen elkaar. Ze ontdekken van elkaar waar ze mee bezig zijn, laten zich inspireren door voorbeelden uit de praktijk en inspireren elkaar. Alles voor veiliger, duurzamer en efficiënter (vaar)weg- en waterbeheer in Nederland.

Landelijke WOW-dag

De Week van de WOW-factor wordt afgesloten met de landelijke WOW-dag op vrijdag 5 november in Amersfoort. Hét tweejaarlijkse congres van (vaar)weg- en waterbeherende professionals die werkzaam zijn bij de overheid en samen het verschil willen maken. De actualiteit als het IPCC rapport, hoogwater en thuiswerken maken het duidelijker dan ooit: zonder elkaar ben je niets en met elkaar zijn we alles.

Samenwerkingsprijs

Naast het plenaire programma zijn er 14 deelsessies, waaronder ‘Publiek opdrachtgeverschap: blijf voorop lopen’, ‘Onze civiele kunstwerken in een glazen bol’ en ‘Waterschap Limburg: Hoog water!’. Ook wordt de WOW-samenwerkingsprijs uitgereikt, waar hele inspirerende projecten aan de waterwereld aan meedoen. Breng hier jouw stem uit. Kortom: een dag waar honderden weg- en waterbeheerders leren van praktijkervaringen van anderen, nieuwe collega’s of oude bekenden ontmoeten en samenwerkingen opzetten.

Sluit je aan bij WOW

Platform WOW organiseert naast de WOW-dag het hele jaar door online en offline bijeenkomsten over thema’s die hier en nu spelen. Alle evenementen zijn kosteloos bij te wonen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Platform WOW op LinkedIn om op de hoogte te blijven wanneer er een nieuwe activiteit wordt georganiseerd.

Meer over Platform WOW

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn