Circuleeratelier: Klimaatneutrale en circulaire assets

Bijeenkomst
Datum: 15 september 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Locatie: Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Organisatie: Unie van Waterschappen

Waterschappen hebben zich via het Klimaatakkoord en Grondstoffenakkoord gecommitteerd aan de doelstelling om in 2050 klimaatneutraal en circulair te zijn. Als tussenstap streven waterschappen naar 100 procent circulaire en klimaatneutrale GWW-projecten in 2030. Daarvoor vragen ze sinds 2023 al circulair uit aan de markt. Maar wat betekent dat nu concreet voor het dagelijkse beheer en onderhoud en de projecten van waterschappen?

Dit najaar start een training ‘Klimaatneutrale en circulaire assets’ voor waterschappen. In deze training wordt op deze vraag ingegaan. Daarna kan het geleerde direct in de praktijk worden gebracht, aan de hand van eigen praktijkcasussen, binnen 5 werkgroepen voor: AWZI’s, gemalen, persleidingen, beschoeiingen en waterkeringen.

Voor wie?

Assetmanagers, objectbeheerders, projectleiders, technisch adviseurs en duurzaamheidsadviseurs bij de waterschappen.

Programma

Deze bijeenkomst is de aftrap voor de start van de landelijke training ‘Klimaatneutrale en circulaire assets’ voor waterschapmedewerkers. Tijdens deze bijeenkomst wordt het trainingstraject toegelicht en krijgen deelnemers alvast een voorproefje.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar Bas Nanninga via bnanninga@uvw.nl.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn