Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van al het waterschapsnieuws. De Unie van Waterschappen heeft 3 nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren:

Wekelijkse 2 nieuwsbrieven voor waterschappers

De Unie van Waterschappen informeert uitgebreid over alle ontwikkelingen op waterschapsgebied. U ontvangt iedere maandag en donderdag alle nieuwsberichten van de Unie. Daarnaast bevat deze nieuwsbrief updates uit politiek Den Haag en interessante artikelen uit de media en van de waterschappen.

Wekelijks een nieuwsbrief voor geïnteresseerden in waterschapsnieuws

Ontvang iedere vrijdag een samenvatting van het relevante waterschapsnieuws, de actualiteiten en recente publicaties van afgelopen week.

Maandelijkse nieuwsbrief

Lees de best gelezen berichten van afgelopen maand. Deze ontvang u aan het einde van de maand. Gedurende het jaar ontvangt u ook enkele nieuwsbriefspecials over specifieke waterschapsonderwerpen.

Inschrijfformulier nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Privacy(Vereist)