Conferentie circulair bouwen aan morgen

Bijeenkomst
Datum: 7 december 2023
Tijd: 12:15 - 18:00
Locatie: De Rijtuigenloods, Amersfoort
Organisatie: het Transitieteam Circulaire Bouweconomie, Platform CB'23, DGBC, City Deal CCB, Cirkelstad, Lente-akkoord 2.0, De Bouwcampus, KCI en TKI Bouw en Techniek

Het is tijd dat we circulair bouwen in de sector daadwerkelijk verankeren. Op donderdag 7 december laten Transitieteam Circulaire Bouweconomie, Platform CB’23, Dutch Green Building Council (DGBC), City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen, Cirkelstad, Lente-akkoord 2.0, De Bouwcampus, Klimaatneutrale en Circulaire Infra (KCI) en TKI Bouw en Techniek daarom zien hoe we dat samen vormgeven. In de Rijtuigenloods houden ze een spetterende en inspirerende bijeenkomst waar ieders circulaire hart harder van gaat kloppen.

Tijd voor actie

In 2030 moet het gebruik van primaire grondstoffen gehalveerd zijn. We hebben nog maar zes jaar om dat te regelen. Tijd voor actie en om samen op weg te gaan! Heb jij hét idee om circulair bouwen echt een stap verder te brengen? Pitch dan jouw aanpak samen met de andere deelnemers in één van de deelsessies en wie weet kun jij daar met onze hulp in 2024 wel direct mee aan de slag!

Programma

12:15 – 12:45 uur Inloop met een gezonde snack
12:45 – 13:40 uur Opening door dagvoorzitter Vincent Gruis
De oplevering van het ‘basiskamp’ met een kort debat over ‘Hoe trekken we door naar 2030?’
14:00– 15:30 uur Deelsessies gericht op activeren
15.50-16.20 uur Op weg naar 2030
16.20 – 17.00 uur Japke D Bouma – goeroe, rockstar en kantooramazone
17.00 – 18.00 uur Borrel met hapjes
En volop gelegenheid om na te praten én vervolgafspraken te maken

Bekijk het volledige programma op circulairbouwenaanmorgen.nl.

Voor wie?

Iedereen die actief is in de bouwsector. Of je nu inspiratie komt opdoen, een geweldig idee komt brengen, mee wilt denken of netwerken. Dus werk je in de wereld van aannemers, architecten, sloopbedrijven, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, installateurs, adviesbureaus, bouwmaterialenindustrie, gemeenten, provincies, Regionale ontwikkelingsmaatschappijen, waterschappen, woningcorporaties, kennisinstellingen of het onderwijs, kom dan meedoen!

Aanmelden

Meld je voor 30 november aan op circulairbouwenaanmorgen.nl. En stuur deze uitnodiging vooral door naar personen die de stap naar circulair bouwen nog gaan maken.

Over de organisatie

De organisatie van ‘Circulair bouwen aan morgen’ is een gezamenlijke inspanning van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie, Platform CB’23, DGBC, City Deal CCB, Cirkelstad, Lente-akkoord 2.0, De Bouwcampus, KCI en TKI Bouw en Techniek.

De Unie van Waterschappen is lid van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie en verzorgt een sessie op deze conferentie.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn