Deelsessie ‘Circulaire viaducten en bruggen in de praktijk’ tijdens Nationale Conferentie Circulaire Economie

Bijeenkomst
Datum: 14 maart 2024
Tijd: 10:30 - 17:30
Locatie: De Vasim, Winselingseweg, Nijmegen
Organisatie: Interprovinciaal Overleg, Unie van Waterschappen, ProRail, Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Platform WOW

De komende jaren zijn veel bruggen, viaducten en andere infrastructurele kunstwerken in Nederland toe aan renovatie of vervanging. Hoe kunnen overheden dat duurzaam en circulair aanvliegen? De inkoopstrategie, die door de Buyer Group Circulaire Viaducten en Bruggen is ontwikkeld, staat centraal in deze deelsessie en kan overheden met deze opgaven op weg helpen.

Provincie Gelderland, Gemeente Rotterdam en Rijkswaterstaat laten door hun eigen drie praktijkvoorbeelden de drie aandachtsgebieden van de inkoopstrategie zien: 1) Hergebruik, 2) Biobased en Hout, en 3) Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen.

De deelsessie is met name interessant voor overheden en andere betrokkenen bij het inkopen, ontwerpen en bouwen van (circulaire) viaducten, bruggen en andere kunstwerken.

De conferentie is voor fysieke deelname volgeboekt. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst of voor online deelname. We hebben nog wel invloed op deze wachtlijst.

> Bekijk het programma en meld je aan

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn