European Water Technology Week 2024

Congres
Datum: 23 september 2024
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Stadsschouwburg de Harmonie, Leeuwarden
Organisatie: Wetsus, Centre of Expertise Water Technology (CEW), Water Alliance

European Water Technology Week (EWTW) is een evenement op het snijvlak van wetenschap, innovatie, talent en business in watertechnologie. Het brengt vooraanstaande experts, onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers samen om de nieuwste ontwikkelingen en kansen in het veld te verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste wetenschappelijke doorbraken, op zoek bent naar zakelijke kansen, of wilt netwerken met industriële leiders, EWTW biedt voor ieder wat wils.

Het jaarlijkse Wetsus Congres en activiteiten van de Water Alliance maken onderdeel uit van EWTW.

Maandag 23 september richt zich op Nieuw Ondernemerschap voor Kennisvalorisatie, met sprekers zoals Cees Buisman van Wetsus, Michael Scheffer, voorzitter European Innovation Council en Anne-Marie Spierings, voorzitter Groeiplan Watertechnologie

Dinsdag 24 september staat in het teken van Versnellen van Wetenschap, Innovatie en Business in Watertechnologie, met onder meer twaalf wetenschappelijke sessies.

Woensdag 25 september focust op Versnellen van Talent, Technologie en Internationale Business, met veel aandacht voor het gehele scala aan talentontwikkeling in de watersector.

Donderdag 26 september wordt afgesloten met een tour langs diverse watertechnologielocaties.

> Bekijk hier het complete programma

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn