Lunchwebinar over de Staat van Ons Water

Webinar
Datum: 12 juni 2023
Tijd: 12:00 - 13:00
Locatie: Online in Zoom
Organisatie: Unie van Waterschappen

De rapportage de Staat van Ons Water blikt terug op de ontwikkelingen in het waterbeleid in 2022. Op verantwoordingsdag, de 3e woensdag in mei, verschijnt deze jaarlijkse rapportage voor de Tweede Kamer. Het geeft een mooie tour de horizon van alle ontwikkelingen op het gebied van waterbeleid op dit moment.

De Unie van Waterschappen organiseert een lunchwebinar voor AB-leden, DB-leden, secretarissen-directeuren en voorzitters van waterschappen om daarin de belangrijkste punten uit de rapportage te presenteren.

Sprekers

De sprekers zijn, Vincent Lokin, portefeuillehouder Financiën van de Unie van Waterschappen (de Staat van Ons Water valt in zijn portefeuille binnen het Uniebestuur) en Liz van Duin, directeur Waterkwaliteit, Ondergrond en Marien bij het Ministerie van Infrastructuur en Water en een externe spreker die een blik van buitenaf geeft op de rapportage.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Het betreft een open inloop. De genodigden hebben de inloggegevens ontvangen per e-mail. Valt u binnen de genodigden maar heeft u de inloggegevens niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Judith van den Bos-Scholtes van de Unie van Waterschappen via jbos@uvw.nl.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn