Lunchwebinar Waterschapsspiegel

Bijeenkomst
Datum: 6 november 2023
Tijd: 12:00 - 13:00
Locatie: Online, in Zoom
Organisatie: Unie van Waterschappen

Waterschapsspiegel is de overkoepelende bedrijfsvergelijking van de Nederlandse waterschappen. Naast Waterschapsspiegel vergelijken de waterschappen ook op specifieke onderwerpen periodiek hun beleidseffecten, prestaties, kosten en tarieven met elkaar.

Bedrijfsvergelijkingen dragen bij aan een transparante bedrijfsvoering en zijn een middel om van elkaar te leren en te verbeteren.

Op 26 september is de publicatie verschenen van Waterschapsspiegel 2023. Ook zijn alle onderliggende gegevens per waterschap online beschikbaar gemaakt via de WAVES dashboards en de WAVES databank. Daarom organiseert de Unie op 6 november een lunchwebinar om samen naar de gegevens te kijken.

Lunchwebinar

Tijdens dit lunchwebinar vertellen Judith van den Bos en Jerney Jüdell meer over het hoe en waarom van de bedrijfsvergelijkingen en Waterschapspeil. Ze nemen je mee op een ontdekkingstocht door de grote database en de resultaten. Daarnaast laten zij zien hoe je zelf aan de slag kunt met de WAVES-dashboards en -databank. Daarmee maak je eenvoudig een eigen analyses.

Wat: Lunchwebinar Waterschapsspiegel
Wanneer: maandag 6 november van 12:00 – 13:00 uur
Waar: Online via Zoom
Voor wie: AB- en DB-leden, SD’en en eigenlijk iedere geïnteresseerde waterschapper

Het webinar is interactief, er is voldoende ruimte om vragen te stellen en inzichten te delen.

Aanmelden

De zoominloggegevens zijn te verkrijgen door een e-mail te sturen naar bedrijfsvergelijkingen@uvw.nl.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn