Masterclass Duurzaam Opdrachtgeverschap

Bijeenkomst
Datum: 22 april 2022
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Utrecht
Organisatie: Unie van Waterschappen samen met de leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap aan de TU Delft

Ben jij degene die intern de scope van de projecten bepaalt en als counterpart optreedt voor de projectleider in het halen van de projectdoelen? Bij steeds meer waterschappen wordt daarbij verwacht dat de opdrachtgever de duurzaamheidambities van het waterschap meeneemt.

Tijdens deze exclusieve masterclass ga je in klein gezelschap in gesprek met collega’s van verschillende waterschappen. Je bespreekt hoe je invulling kunt geven aan je rol als interne opdrachtgever bij het vertalen van de duurzaamheidsambities van het waterschap naar de projecten.

Input voor dit gesprek wordt geleverd door de leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap van de TU Delft. Professor Marleen Hermans spreekt over Duurzaam Opdrachtgeverschap. Daarnaast licht een waterschap dat zelf duurzaam opdrachtgeverschap vorm geeft haar werkwijze toe.

Voor wie?

Intern opdrachtgevers bij de waterschappen.

We hebben tot nu toe 4 keer een Masterclass Duurzaam Opdrachtgeverschap georganiseerd voor in totaal 34 managers bij de waterschappen. De Masterclass is door de deelnemers positief ontvangen. Duurzaam Opdrachtgeverschap wordt bij de waterschappen ook steeds meer als belangrijk onderwerp gezien.

Aanmelden

De masterclass is volgeboekt. In juni en september volgen nieuwe masterclasses. Mail voor meer informatie naar mschouten@uvw.nl.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn