Samen digitaal bouwen en beheren

Bijeenkomst
Datum: 20 maart 2024
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie: Aqua NL Vakbeurs, Franklinweg 2, Gorinchem
Organisatie: Samenwerking WaterschapsWerken

De Samenwerking WaterschapsWerken, het overleg tussen waterschappen en de markt, organiseert opnieuw een inspiratiebijeenkomst op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. De bijeenkomst is voor hoofden en medewerkers in bouwzaken, projecten-/assetmanagement en beheer & onderhoud, en realisatie- en BIM/AIM-specialisten van waterschappen, ingenieursbureaus en aannemers.

Op de bijeenkomst komen inspirerende voorbeelden aan bod om te leren van best practices en op te halen welke kansen en drempels deelnemers ervaren. Maar bovenal is de bijeenkomst bedoeld om voordelen te tonen van een naadloze digitale informatie-uitwisseling tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, en een betere samenwerking tussen projecten, beheer & onderhoud.

Programma

Na een inloop vanaf 12.30 uur, inclusief lunch, start het programma om 13.00 uur. Vervolgens komen twee praktijkcases aan bod, met volop aandacht voor de leereffecten ervan, en GMB geeft een kijkje in de keuken. Iedere presentaties geeft een beeld naar de toekomst van beheer.

13.00 – 13.45 uurDigitalisering in praktische toepassingen (GMB) 
13.45 – 14.30 uur Aanpak renovatie RWZI Loenen (Waternet) 
14.30 – 15.00 uurPauze
15.00 – 16.00 uur AWZI Waarderpolder (Hoogheemraadschap Rijnland)
16.00 uurWrap-up met aansluitend een borrel

> Lees meer over de onderwerpen

> Ga naar het aanmeldformulier

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn