Steenwegsessie Verzakkingen en Natte voeten

Bijeenkomst
Datum: 19 februari 2024
Tijd: 17:30 - 20:30
Locatie: Museum Speelklok, Steenweg 6, Utrecht
Organisatie: Unie van Waterschappen

Op maandag 19 februari organiseert de Unie van Waterschappen de Steenwegsessie Verzakkingen en Natte voeten voor AB- en DB-leden, voorzitters en themagroepleden van de waterschappen.

Funderingsproblematiek treft potentieel 1 miljoen huishoudens en staat hoog op de politieke agenda. Er is een relatie met grondwater en welke rol past het waterschap daar in? Hoe beperken we de schade door te lage grondwaterstanden en juist van wateroverlast richting de toekomst? Maarten Kuiper, directeur water en klimaat bij Aveco de Bondt, zal het onderwerp inleiden. Vervolgens is er een plenair gesprek aan de hand van een aantal stellingen onder leiding van dagvoorzitter Gijs Nillessen.

Met de Steenwegsessies wil de Unie gelegenheid bieden voor discussie en debat over een actueel thema. Steenwegsessies zijn informatieve debatavonden die met name bedoeld zijn voor waterschapsbestuurders (AB- en DB-leden).

Programma 
17.30 uur – Inloop met broodjesbuffet
18.30 uur – Start programma met interactieve sessie
20.15 uur – Borrel

Locatie 
Museum Speelklok is iets meer dan 10 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station. Parkeren kan bij parkeergarage Springweg (Strosteeg 83, 3511 VR Utrecht) of in een van de vijf parkeergarages rond Hoog Catharijne.

Aanmelden 
Meld u hier aan voor deze sessie. Hier kunt u ook altijd later nog uw aanmelding wijzigen of afmelden. Mail voor meer informatie naar Jane Alblas.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn