Symposium TEA: aquathermie in een stroomversnelling

Bijeenkomst
Datum: 28 september 2023
Tijd: 10:00 - 17:30
Locatie: Waterschap Vallei en Veluwe (Steenbokstraat 10, Apeldoorn)
Organisatie: Unie van Waterschappen, Energie- en Grondstoffenfabriek, Netwerk Aquathermie en STOWA

Op 28 september organiseren de Unie van Waterschappen, Energie- en Grondstoffenfabriek, Netwerk Aquathermie en STOWA het Symposium TEA: Aquathermie in een stroomversnelling.

TEA

Aquathermie wordt steeds belangrijker als bron voor duurzame verwarming en koeling in de gebouwde omgeving. Waterschappen streven naar klimaatneutraliteit in 2035 en willen de ontwikkeling van thermische energie uit afvalwater (TEA) op rioolwaterzuiveringen stimuleren. Voor het symposium is een aantrekkelijk programma samengesteld met de nieuwste inzichten en praktijkverhalen, een panelgesprek met bestuurders uit de warmteketen en een excursie naar een TEA-project. Samen inspiratie opdoen en van elkaar leren staan op deze dag centraal.

Programma

10:00 – 10:30 uur Inloop
10:30 – 12:00 uur Plenair programma
12:00 – 13:00 uur Lunch
13:00 – 16:00 uur Middagprogramma met sessie en excursie
16:00 – 17:30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan tot 21 september. Er is op dit moment alleen nog plek voor waterschappers. Aanmelden voor waterschappers. Mocht u als niet waterschapper toch op de reservelijst terecht willen komen mail dan naar evenementen@uvw.nl.

Auto & OV

Parkeergelegenheid op de locatie is beperkt. Met het OV is het vanaf station Apeldoorn ongeveer 15 minuten fietsen. Het is ook mogelijk om vanaf het station de bus te nemen naar bushalte Apeldoorn, Laan van de Dierenriem.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn