InfraTech 2023 – (Ga) Aan de slag!

Bijeenkomst
Datum: 19 januari 2023
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Ahoy Rotterdam
Organisatie: Infratech

Tijdens de InfraTech 2023 staan de waterschappen op het Waterschapsplein om te laten zien dat ze duurzame opdrachtgevers en aantrekkelijke werkgevers zijn. Ze laten zien hoe waterschappen hun werk duurzaam maken en gaan op beurssafari met (toekomstige) medewerkers. Met dagelijks wisselende thema’s, sprekers en bijeenkomsten.

Programma

(ga) Aan de slag! Bij een waterschap in Nederland, maar ook internationaal (Dutch Water Authorities). Jonge waterschappers lieten zien dat het waterschapswerk aantrekkelijk is. Studenten van de Haagse Hogeschool en Van Hall Larenstein bezochten onze stand voor een inspirerende middag. Ook was er een workshop circulair en klimaatneutraal baggeren.

Waterschapswerk: leuk, dynamisch en ook iets voor jou! Bekijk de presentatie.

Dutch Water Authorities: internationale samenwerking, ook voor jou! Met Luzette Kroon, dijkgraaf van Wetterskip Fryslân en bestuurslid van de Unie van Waterschappen. Bekijk de presentatie.

Workshop circulair en klimaatneutraal baggeren. Bekijk de video. Beurssafari langs samenwerkende bedrijven.

15:00-16:00 Resultaten pilot HWBP-monitor: Duurzaamheid, door Cindy Goorts, Arcadis, en Jan Baltissen van het Hoogwaterbeschermingsprogramma.

Ook werken bij de waterschappen?

Je vindt de vacatures van alle 21 waterschappen op waterschappen.nl/vacatures.

Nog meer InfraTech

20 januari: InfraTech – Future Friday

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn