Nieuwe editie van magazine Het Waterschap over innovatie

3 december 2021

Magazine Het Waterschap is op 2 december weer verschenen. Het thema van dit nummer is ‘Innovatie – klaar voor de toekomst’. Het blad is ook online te lezen.

Cover magazine het Waterschap
Cover magazine het Waterschap

Het blad verscheen direct na de uitreiking van de Waterinnovatieprijs 2021. Natuurlijk staan alle winnaars al in het blad op een rijtje.

Duikerschot

Ook staat er een interview in met de winnaar van de Waterinnovatieprijs in de categorie Aanpassen aan weersextremen: het Kunststof Roterend Duikerschot, een innovatie van waterschap De Dommel.

Waterinnovatiefonds

Innovatie is hard nodig in de watersector. Bovendien biedt het mooie kansen voor de economie en werkgelegenheid. Daarom is het NWB Waterinnovatiefonds begin dit jaar gelanceerd. Dit fonds kan helpen om innovatie te versnellen. Fondsvoorzitter Stefan Kuks en directeur Lidwin van Velden van de Nederlandse Waterschapsbank vertellen erover.

Doe-het-zelfinnovatie

Verder een interview met dijkgraaf Geert-Jan ten Brink die aan doe-het-zelfinnovatie doet, een column van Annmieke Nijhof, juryvoorzitter van de Waterinnovatieprijs, en nog veel meer!

Lees magazine Het Waterschap online

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn