InfraTech 2023

Congres
Datum: 17 januari 2023
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Ahoy Rotterdam
Organisatie: Infratech

Tijdens de InfraTech 2023 staan de waterschappen op het Waterschapsplein om te laten zien dat ze duurzame opdrachtgevers en aantrekkelijke werkgevers zijn. Ze laten zien hoe waterschappen hun werk duurzaam maken en gaan op beurssafari met (toekomstige) medewerkers. Met dagelijks wisselende thema’s, sprekers en bijeenkomsten.

Voor wie?

  • Medewerkers van de waterschappen met een duurzaam hart
  • Bedrijven en organisaties die met ons (willen) samenwerken
  • Potentiële werknemers
  • Studenten

Voorlopig programma

Duurzame dinsdag 17 januari: Kom luisteren naar een presentatie van duurzame en innovatieve Hoogwaterbeschermingsprogrammaprojecten op het Waterschapsplein. Aansluitend is er een beurssafari langs bedrijven die met de waterschappen aan deze HWBP-projecten werken. Hoe kunnen opdrachtgever en opdrachtnemer elkaar stimuleren om sneller duurzamer te gaan werken?

Samenwerkingswoensdag 18 januari: Kom naar de presentatie van de Projectenkalender en het onderzoek van de Leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap met aansluitend een dialoog met de markt. Een voorproefje van nieuwe projecten, met de nadruk op circulaire en duurzame aspecten en hoe we die met de markt duurzaam willen realiseren.

Donderdag 19 januari: (ga) Aan de slag! Bij een waterschap in Nederland, maar ook internationaal (Dutch Water Authorities). Jonge waterschappers laten zien dat het waterschapswerk aantrekkelijk is. Studenten van de Haagse Hogeschool en Van Hall Larenstein bezoeken onze stand voor een inspirerende middag. Ook is er een workshop circulair en klimaatneutraal baggeren.

Future Friday 20 januari: Waterschappen als innovatieve, digitaal lerende organisaties met lezingen en workshops. Ga in gesprek met de Bouwcampus over samenwerking binnen de leveringsketen bij de vervangings- en renovatieopgave van gemalen, bruggen en sluizen. En het Opdrachtgeversforum in de Bouw reikt op het Waterschapsplein de Plagiaatprijs voor de best gekopieerde innovatie uit.

> Meld je aan

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn