InfraTech 2023 – Samenwerkingswoensdag

Bijeenkomst
Datum: 18 januari 2023
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Ahoy Rotterdam
Organisatie: Infratech

Tijdens de InfraTech 2023 staan de waterschappen op het Waterschapsplein om te laten zien dat ze duurzame opdrachtgevers en aantrekkelijke werkgevers zijn. Ze laten zien hoe waterschappen hun werk duurzaam maken en gaan op beurssafari met (toekomstige) medewerkers. Met dagelijks wisselende thema’s, sprekers en bijeenkomsten.

Programma en presentaties

De presentatie van de Projectenkalender en het onderzoek van de Leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap met aansluitend een dialoog met de markt. Een voorproefje van nieuwe projecten, met de nadruk op circulaire en duurzame aspecten en hoe we die met de markt duurzaam willen realiseren.

Waterwerken Zoutkamp: motor voor vernieuwing. Waterschap Noorderzijlvest, provincie Groningen, Strukton en gemeente Westerkwartier maken samen de omgeving van het dorp Zoutkamp veiliger en aantrekkelijker. Bekijk de presentatie.

Presentatie Projectenkalender, gevolgd door een gesprek tussen Pieter Janssen, secretaris-directeur van het hoogheemraadschap van Delfland en Maartje Wise Hoevenaars van Royal Haskoning DHV. Bekijk de presentatie.

Uitdagingen in de zuiveringsmarkt aanpakken: standaardiseren, Verdygo en anders samenwerken met de markt.

Samenwerking in beheer en onderhoud. Het MKB als partner?! Presentatie onderzoek Maedeh Molai, leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap TU Delft, naar repetitieve werkzaamheden bij de waterschappen. Bekijk de presentatie.

Nog meer InfraTech

19 januari: InfraTech – (Ga) Aan de slag!
20 januari: InfraTech – Future Friday

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn