Kantoor Unie van Waterschappen uithangbord voor de waterschapsverkiezingen

21 februari 2023

Het hoogheemraadschap van Delfland en de Unie van Waterschappen slaan in aanloop naar de waterschapsverkiezingen van 15 maart de handen ineen om aandacht te vragen voor deze verkiezingen.

Den Haag, 20-02-2023, Rogier van der Sande(voorzitter Unie van Waterschappen) en Dijkgraaf Piet Hein Daverveldt, trappen de verkieizingscampagne voor de Waterschapsverkiezingen af.
Den Haag, 20-02-2023, Rogier van der Sande(voorzitter Unie van Waterschappen) en Dijkgraaf Piet Hein Daverveldt, trappen de verkieizingscampagne voor de Waterschapsverkiezingen af.

Rogier van der Sande (rechts op de foto), voorzitter van de Unie van Waterschappen, en Piet-Hein Daverveldt, dijkgraaf van het hoogheemraadschap van Delfland, onthulden op 20 februari een gezamenlijk campagnebord aan de Koningskade in Den Haag, voor het kantoor van de Unie van Waterschappen.

Mensen attenderen op de verkiezingen

Piet-Hein Daverveldt: “Door op strategische punten in ons gebied dit soort borden te plaatsen willen we veel mensen attenderen op de waterschapsverkiezingen en ook laten zien waar die over gaan. Op dit campagnebord snijden we het belangrijke dilemma rond veel bouwplannen en ruimte vrijhouden voor water aan. Een actueel thema voor deze regio!”

Unie-kantoor ook stembureau

Het kantoor van de Unie van Waterschappen heeft niet alleen een campagnebord voor de deur, maar is op 15 maart ook stembureau. Daverveldt zal op deze locatie ook zijn eigen stem uitbrengen.

Meebeslissen over besteding waterschapsbelasting

Rogier van der Sande: “15 maart is het feest van de democratie. Inwoners in heel Nederland kunnen hun stem uitbrengen voor de waterschappen en de provincies. Hiermee kunnen ze meebeslissen over waar hun waterschapsbelasting aan wordt besteed. Inwoners van Den Haag kunnen die belangrijke stem bij ons in huis uitbrengen. Wees welkom op 15 maart en stem ook voor de waterschapsverkiezingen!”

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn