Website Dutch Water Authorities vernieuwd

31 augustus 2021

De website dutchwaterauthorities.com is deze zomer compleet vernieuwd. Met meer aandacht voor nieuws uit de projecten en meer ruimte voor foto’s en video. Zo brengt de website het internationale werk van de waterschappen nu nog beter in beeld.

Dutch Water Authorities (DWA) is de internationale organisatie van de 21 Nederlandse waterschappen. De website van DWA is met name bedoeld voor waterbeheerders uit andere landen die vragen hebben over het Nederlandse regionale waterbeheer. Ook internationale partners die samen met de waterschappen willen werken aan het oplossen van watervraagstukken, kunnen via de website in contact komen. Zo fungeert de website als het gemeenschappelijke loket van alle 21 waterschappen voor vragen uit het buitenland. Verder kun je op de website de voortgang van de Blue Deal, het grootste programma van DWA volgen.

Bekijk de nieuwe website

Wat doet Dutch Water Authorities?

Overstromingen, watertekorten, watervervuiling: wereldwijd kampen mensen met dezelfde waterproblemen. DWA gelooft erin dat we samen sterker staan om oplossingen voor deze problemen te vinden. In meerjarige partnerschappen werkt DWA samen met buitenlandse waterbeheerders aan waterveiligheid en schoon en voldoende water. Door te leren van elkaars kennis en ervaringen, hoeven we niet apart het wiel uit te vinden.

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn