Digitale stembus publieksprijs Waterinnovatieprijs geopend: stem nu!

9 januari 2024

Van dinsdag 9 tot en met donderdag 25 januari kan iedereen zijn stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de Waterinnovatieprijs 2023/’24: de prijs voor innovaties die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van de waterschappen. In totaal werden er zestig innovaties ingestuurd, verdeeld over vier categorieën. Per categorie zijn er drie genomineerden. Zij maken allemaal kans op de juryprijs in hun categorie en op de publieksprijs.

vier mensen die elkaar high-five geven met erboven tekst Teamwork
vier mensen die elkaar high-five geven met erboven tekst Teamwork

De Waterinnovatieprijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door de Unie van Waterschappen, het Waterschapshuis, de Nederlandse Waterschapsbank en STOWA (Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer). De inzendingen zijn verdeeld over de categorieën ‘briljantjes’, ‘gezonde leefomgeving’, ‘water en bodem sturend’ en ‘dijken van de toekomst’. Alle twaalf de genomineerden zijn waterschappen. Iedereen kan nu eenmalig zijn stem uitbrengen op een van de nominaties.

> Stem nu op jouw favoriete innovatie (uiterlijk 25 januari)

Uitreiking op Waterinnovatiefestival

De jury- en publieksprijs worden uitgereikt op het Waterinnovatiefestival, op 1 februari in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het festival biedt de genomineerde innovaties een podium en diverse inspirerende sprekers vertellen over het belang van innovatie voor slim, efficiënt en duurzaam waterbeheer.

> Lees meer over de Waterinnovatieprijs

> Bekijk het volledige programma van het Waterinnovatiefestival

Deel dit via:
FacebookTwitterLinkedIn